• Activiteiten
    Onze activiteiten zijn zeer divers. Wij leveren zowel fokvee als gebruiksvee (vaarzen, pinken, kalveren) als vleesvee voor fokkerij of mesterij.
  • Transport en stalling
    Het transport voor Spoor-Cattle BV wordt verzorgt door diverse erkende transportbedrijven Dit garandeert een grote mate van flexibiliteit.
  • Spoorcattle BV
    bsdah kdasnjk dnaskj ndkasjldasdas

Transport en stalling

Transport 
Het transport voor Spoor-Cattle BV wordt  verzorgt door diverse erkende transportbedrijven Dit garandeert een grote mate van flexibiliteit. Er zijn wagens voor korte en lange afstand en uiteraard voldoen deze aan alle Europese richtlijnen voor veevervoer (o.m. automatische drinkinstallatie en mechanische ventilatie). Het welzijn van de dieren en de kwaliteit worden op deze manier gewaarborgd. Voor kleinere en speciale transporten wordt er gebruik gemaakt van eigen jeep met aanhangwagen. 

Alle transport staat onder toeziend oog van de veterinaire autoriteiten. De vervoerders van Spoor Cattle zijn gecertificeerd met het Kwaliteitscertificaat Veewaardig Vervoer (KVC). Medewerkers zijn speciaal opgeleid en geïnstrueerd om de dieren op de juiste wijze te laden, vervoeren en te lossen.

 

Stalling
Er wordt voor de stalling gebruik gemaakt van  diverse erkende exportplaatsen en of quarantaine stallen.

Een kalf heeft een andere stalling en voeding nodig dan een drachtige vaars.Dit moet er mede voor zorgen dat het reizen mede door de optimale voeding en rusttijd gehad hebben in een omgeving welke optimaal voor de dieren  is geweest zo goed mogelijk en vekkenloos  verloopt.Als er langere transporttijden voor de boeg zijn wordt er nog eens extra aandacht aan de voeding gegeven zodat de dieren zo optimaal mogelijk vervoerd kunnen worden.